Telefoonnummer

+ 31 6 5853 5853

E-mail

aanvragen@woninginrichtingpeters.nl

Werktijden

Ma-vr: 8 uur - 17 uur

Soms moet er bij een verhuizing erg grote en zware spullen verplaatst worden. Het is dan erg lastig om dit zelf naar beneden te tillen via een trap. Dit is gevaarlijk en in sommige gevallen ook niet eens mogelijk. Wel kun je dan een Verhuislift huren. Met een verhuislift kun je ook zwaar meubilair naar beneden halen, zonder dit zelf te hoeven tillen. In sommige gevallen is het mogelijk om enkel de verhuislift te huren en deze vervolgens zelf te besturen, maar het is ook mogelijk om er een verhuizer bij in te huren, zodat deze jou kan helpen met het verplaatsen van alle spullen.

Enkel een verhuislift huren of ook verhuizers?

Sommige mensen hebben aan het huren van een verhuislift al genoeg. Zij zetten de spullen op de lift, brengen de spullen naar beneden, laden deze zelf in en vervoeren ze naar de nieuwe locatie. Echter is dit niet altijd even handig of überhaupt mogelijk. Niet iedereen heeft zomaar een busje tot zijn of haar beschikking om de spullen mee te vervoeren. En een vrachtwagen natuurlijk al helemaal niet. In dat geval kan het handig zijn om er verhuizers bij in te huren. ZIj bedienen dan voor jou de verhuislift en zorgen ervoor dat alle spullen veilig en in zijn geheel weer aankomen op de nieuwe locatie.

Welke verhuislift heb jij nodig?

Bij een verhuislift huren is er niet enkel één soort lift waar je uit kunt kiezen. Er zijn vaak meerdere soorten liften te huren. Allereerst heb je natuurlijk liften die tot een zeer hoge verdieping kan komen. Dit is handig voor mensen die in een flat wonen, maar niet al het meubilair via de lift beneden kunnen krijgen. Je kunt dan een lift huren die tot de twaalfde verdieping gaat en tot ongeveer vierhonderd kilogram kan dragen. Ook zijn er liften die tot ongeveer de negende verdieping kunnen komen. Ook deze verhuislift is handig voor mensen die in een flat wonen. Deze lift kan ongeveer 250 kilogram dragen. Voor mensen die in een huis wonen zijn er kleinere liften te krijgen. Deze kunnen over het algemeen ook allemaal 250 kilogram tillen.

Zelf aan de slag gaan met een verhuislift

Niet iedereen vindt het nodig om naast een verhuislift ook iemand in te huren die de lift bediend. Dit is ook niet altijd nodig, maar wordt wel aangeraden. Als jij zelf geen ervaring hebt met het bedienen van een verhuislift, dan kan het erg gevaarlijk zijn om dit voor het eerst zelf te doen zonder hulp. Je zet immers erg zware spullen op de verhuislift en als dat naar beneden valt, dan kunnen er al gauw gewonden vallen. Ook onvoorziene omstandigheden zoals harde wind, kunnen ervoor zorgen dat er dingen fout gaan. 

Aanbevolen artikelen