Telefoonnummer

+ 31 6 5853 5853

E-mail

aanvragen@woninginrichtingpeters.nl

Werktijden

Ma-vr: 8 uur - 17 uur

Wanneer u vastgoed in Ede zoekt kan dat een hele uitdaging zijn. Waar moet u op letten bij de aankoop of het huren van commercieel vastgoed, wat zijn goede en betrouwbare partijen, welke mogelijkheden zijn er op dit gebied? Allerlei vragen waarbij u wel een vraagbaak kunt gebruiken en die u ontzorgt met vele zaken. Zoonen commercieel vastgoed uit Ede is in dit geval de aangewezen partij voor u. De ervaren experts die er werkzaam zijn bieden u een luisterend oor en gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan.

Opties voor vastgoed in Ede

Tijdens het kennismakingsgesprek worden er allerlei vragen aan u gesteld waarna er, samen met u, diverse opties worden doorgenomen. Zo voelt u direct aan of Zoonen commercieel vastgoed Ede de juiste partij voor u is om mee in zee te gaan bij uw zoektocht naar vastgoed in Ede. Maar dit zal in de meeste gevallen positief uitpakken. Er worden u vragen gesteld die onder andere gaan over uw wensen. Gaat het alleen om een kantoorruimte of moet er ook een bedrijfshal of magazijn bij aanwezig zijn? Voor hoeveel werknemers zoekt u een vastgoedlocatie in Ede? Verwacht u dat u in de toekomst uw bedrijf nog verder uit gaat breiden? Welke eisen stelt u aan de exacte locatie en parkeergelegenheden? Wilt u het liefste gaan kopen of heeft huren de voorkeur en hoe is uw financiële situatie? Zomaar een aantal vragen die u kunt verwachten. Op deze manier krijgt Zoonen een duidelijk beeld van uw wensen. Na een positieve bevestiging van uw kant gaan zij voor u aan de slag om het juiste vastgoed in Ede te vinden.

Vastgoed zoeken uitbesteden

Door de zoektocht naar vastgoed in Ede uit te besteden hebt u tijd om u vast voor te bereiden op allerlei andere zaken. Bent u een nieuwe starter in de commerciële markt? Dan is het helemaal prettig om u te laten ondersteunen door Zoonen bij uw vastgoed zoektocht in Ede. Met handige tips en adviezen maken ze u wegwijs in deze branche. Hebt u iets te verkopen of te verhuren aan vastgoed in Ede? Ook dan is Zoonen Ede de aangewezen vastgoedspecialist.

Aanbevolen artikelen