Telefoonnummer

+ 31 6 5853 5853

E-mail

aanvragen@woninginrichtingpeters.nl

Werktijden

Ma-vr: 8 uur - 17 uur

Wanneer je een woning moet ontruimen om welke reden dan ook, neemt dit heel wat tijd en werk in beslag. Vaak heb je hier zelf ook niet veel tijd voor en weet je niet hoe je eraan moet beginnen. Daarom kan het interessant zijn om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. Zij zorgen dat de woning in kwestie volledig wordt leeggehaald en leveren de spullen af op de plaatsen waar ze moeten zijn.

Verschillende redenen voor ontruiming

Er zijn verschillende redenen waarom een woningontruiming kan plaatsvinden. In vele gevallen gebeurt dit wanneer de laatste persoon die in de woning woonde overlijdt. Naaste familie moet de woning dan leeghalen zodat deze kan verkocht worden indien nodig. Een andere reden kan een echtscheiding zijn waarbij de inboedel moet verdeeld worden tussen de beide partners.

Ook mogelijk wanneer je moet verhuizen

Een ontruiming door een specialist is vaak ook mogelijk wanneer je wil verhuizen met je gezin. Indien je beide aan het werk bent, heb je meestal niet veel tijd om nadien nog je woning volledig klaar te maken voor een verhuis. Het grote voordeel van het werken met een gespecialiseerd bedrijf is dat ze ook overbodige goederen naar een recyclagepark kunnen brengen indien gewenst. Daarnaast bieden sommige bedrijven ook nog een schoonmaakdienst aan. Zo moet je helemaal niets zelf doen.

Mogelijkheid tot overkopen van inboedel

Zijn er bepaalde meubels of producten die je eigenlijk zelf niet meer nodig hebt? Bekijk dan zeker de mogelijkheid om deze te laten overkopen door het ontruimingsbedrijf. Vaak hebben zij ook nauwe contacten met mensen die inboedels opkopen. Zo kan je nog een extra centje verdienen aan de meubels die je zelf niet meer wil hebben.

Aanbevolen artikelen