Telefoonnummer

+ 31 6 5853 5853

E-mail

aanvragen@woninginrichtingpeters.nl

Werktijden

Ma-vr: 8 uur - 17 uur

Hebt u een nieuwe of bestaande woning gekocht? Van harte gefeliciteerd en veel woongeluk gewenst. Maar met gelukwensen alleen hebt u de woning natuurlijk nog niet ingericht naar uw wensen en smaak. Wanneer u geen zin hebt om diverse woonboulevards te bezoeken om alles passend bij elkaar te vinden is er gelukkig een oplossing. Breng een bezoek aan woninginrichting Van Kooten in Veenendaal. Hier vindt u alles onder één dak voor het totaal inrichten van uw woning. Hierbij kunt u denken aan diverse soorten vloerbekleding, raamdecoratie en zelfs behang. Vanzelfsprekend voorzien van interieuradvies door echte vakmensen met kennis van stijl, mode en materialen. Dus wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak bij woninginrichting Van Kooten. Of loop eens vrijblijvend binnen om inspiratie op te doen.

Advies op maat bij de woninginrichting

Weet u wat u mooi vindt om als vloerbekleding maar hebt u geen idee of dit geschikt is voor uw woonsituatie? Van Kooten woninginrichting helpt u graag met het maken van de juiste keuze. Allereerst wordt er gekeken naar de samenstelling van uw huishouden. Ook al bent u helemaal weg van houten vloeren, met kleine kinderen is dit niet echt praktisch. Gelukkig heeft woninginrichting Van Kooten hiervoor een passende oplossing, zoals bijvoorbeeld PVC vloeren. Deze zijn ook met houtmotief te verkrijgen en niet van echt te onderscheiden. Met als groot voordeel dat ze makkelijk schoon te houden zijn en zeer slijtvast. Zo kunt u jarenlang genieten van een ‘houten vloer’ terwijl het veel minder onderhoud vraagt dan een echte. Nog een bijkomend voordeel: PVC vloeren kunnen over vloerverwarming worden gelegd.

Woninginrichting Van Kooten komt graag bij u thuis

Wanneer u graag wilt dat een expert van woninginrichting Van Kooten bij u thuis komt is dat zeker mogelijk. Op locatie wordt bekeken wat de beste en betaalbare oplossingen zijn. Of het nu gaat om gordijnen, andere raamdecoratie, trapbekleding, vloerbedekking in de slaapkamers, de vloer in uw keuken of een passend vloerkleed in de woonkamer. Samen met u worden al uw woonwensen en vragen ter plekke besproken. Over de prijzen die woninginrichting Van Kooten hanteert kunnen we zeer kort en krachtig zijn: heel betaalbaar en geschikt voor ieder te besteden budget.

Aanbevolen artikelen