Telefoonnummer

+ 31 6 5853 5853

E-mail

aanvragen@woninginrichtingpeters.nl

Werktijden

Ma-vr: 8 uur - 17 uur

Het bouwen van een trap is noodzakelijk voor huizen met meer dan één verdieping. Het goede nieuws is dat bewoners een specifiek type trap voor hun huis kunnen kiezen. In dit geval zouden vuren trappen een uitstekende keuze zijn. Het is gemaakt van sparrenhout en is een favoriete trap geworden in sommige landen, waaronder België en Nederland. Het is niet alleen eenvoudig, maar ook betaalbaar. Daarom wordt het een perfect alternatief voor hardhouten trappen. Een ander voordeel is het maatwerk. Klanten kunnen samenwerken met een professionele leverancier om deze trap te personaliseren met behulp van een configurator.

Redenen om een vuren trap te installeren

Meer weten over dit type trap is noodzakelijk voordat je er een voor je huis koopt. Het eerste voordeel zijn de aantrekkelijke prijzen. Hoewel vuren trappen net zo aantrekkelijk zijn als hardhouten trappen, zijn ze minder duur. Deze trap is ook beroemd vanwege de eenvoudige installatieprocedure. Daarnaast is deze trap ook gemakkelijk te onderhouden. Mensen hoeven pas na het plaatsen van de trap de afwerking aan te brengen. Ten slotte zijn vuren trappen eindeloos te combineren. Bij deze trap heb je de vrijheid om een ​​specifieke kleur te gebruiken. Ook is het mogelijk om verschillende stijlen te krijgen op basis van de indeling van je huis.

Hoe kun je je vuren trap beschermen?

Na het installeren van een vuren trap in je huis, is het noodzakelijk om er olie of vernis op aan te brengen. Deze procedure is verplicht als je je houten trap niet hebt geverfd of tapijt hebt gelegd. Vernissen of oliën moet zo snel mogelijk worden gedaan voordat je trap vlekken of vuil krijgt. Deze procedure voorkomt blijvende vlekken en behoudt zijn hoogwaardige uitstraling. Dus, wat voor soort olie of lak is het beste? De meest voorkomende keuze is houtolie. Deze is geschikt voor alle soorten houten stoelen. Vervolgens is er polyurethaanvernis. Deze laag op waterbasis is het eenvoudigst te gebruiken omdat je alleen een kwast nodig hebt om het oppervlak van de trap te schilderen. Ten slotte is er nog een ander product dat harde wasoliën wordt genoemd. Deze is de beste omdat hij de meest langdurige bescherming biedt in vergelijking met andere.

Trappen kopen bij online aanbieders

Als je hebt besloten om een vuren trap in je huis te installeren, is het raadplegen van een betrouwbare trap aanbieder de volgende beste keuze. Ten eerste moeten ze een grote verscheidenheid aan houten trappen hebben die klanten kunnen kopen. Vervolgens moeten ze minimaal 20 jaar ervaring op dat gebied hebben. Online trappenhuizen als houtentrappenspecialist.nl zijn je beste partner. Bel en bespreek het project nu met hen!

Aanbevolen artikelen