Telefoonnummer

+ 31 6 5853 5853

E-mail

aanvragen@woninginrichtingpeters.nl

Werktijden

Ma-vr: 8 uur - 17 uur

Investeren in een vloer met een ingewikkeld patroon is bijna net zo leuk als het kiezen van het ontwerp voor jouw huis. Als je precies dat wilt doen en ook nog wat praktische voordelen wilt toevoegen, overweeg dan te investeren in luxe betonvloeren in plaats van traditionele tegels. Dit kan ook perfect bij bijvoorbeeld een een luxe uiterlijk voor jouw nagelstudio. Deze high-end opties komen in een reeks van stijlen en patronen, en ze zijn relatief onderhoudsvrij. Maar voordat je cement gaat kopen om in jouw huis te leggen, zijn er een paar dingen die je eerst moet weten. Hier behandelen we alles van wat beton zo geweldig maakt als een huis bouwmateriaal, hoeveel het kost om het te laten installeren, en de fundamentele overwegingen die moeten helpen leiden jouw keuze over de vraag of het geschikt is voor je of niet.

Wat is luxe beton?

Luxe beton is een betonsoort met een hoge verhouding tussen grondstoffen en productievolume. Hierdoor kan het beton tijdens de productie meer zuurstof vasthouden, waardoor het lichter wordt en minder snel doorzakt. Het wordt ook vaak gemengd met fijne toeslagstoffen, wat de decoratieve kwaliteiten ervan kan verhogen in dingen zoals een beton cire badkamer of beton cire vloer. Door deze eigenschappen is het ook een groenere optie om te kiezen dan andere soorten beton.

Waarom luxe betonvloeren installeren?

Luxe betonvloeren hebben veel voordelen ten opzichte van traditionele tegels, keramiek of graniet. De meest voor de hand liggende reden om ze te kiezen is omdat ze er zoveel beter uitzien. Veel luxe betonvloeren kunnen ingewikkelde ontwerpen, beton cire kleuren, en ingewikkelde patronen hebben, zodat ze echt opvallen in een kamer. Anderen, zoals leisteen, porselein en bamboe, zijn inherent aantrekkelijk om mee te beginnen. Hoe dan ook, ze zijn een geweldige manier om wat flair toe te voegen aan jouw huis. Ze gaan ook veel langer mee dan traditionele vloeren. Een luxe betonnen vloer kan tientallen jaren meegaan voordat deze moet worden vervangen. Dit kan van pas komen als je jouw huis zo lang mogelijk wilt behouden. Het is ook een relatief goedkope optie als het gaat om vloeren. Terwijl luxe betonnen vloeren kan een stuk meer kosten dan tegels of andere soorten vloeren, ze zijn nog steeds veel goedkoper dan ze te vervangen om de paar decennia.

Aanbevolen artikelen