Telefoonnummer

+ 31 6 5853 5853

E-mail

aanvragen@woninginrichtingpeters.nl

Werktijden

Ma-vr: 8 uur - 17 uur

Wil je een roljaloezie op maat in handen krijgen? Dan is het belangrijk dat je de verschillende varianten goed gaat bekijken. Jouw wensen zullen uiteindelijk de leidraad gaan zijn voor het plaatsen van een bestelling. Daarbij is het ook altijd goed om naar de verschillende verkooppunten te kijken. Een van de verkooppunten waar je altijd op maat gemaakte roljaloezieën kunt vinden is Raamdecoratieshop. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden bij het plaatsen van de bestelling? Onderstaande informatie kan jou helpen om de juiste voorbereidingen te treffen en jouw raamdecoratie te vinden voor de woning. 

De roljaloezieën op maat geven jou meer mogelijkheden 

Een roljaloezie op maat is een soort rolgordijn gecombineerd met jaloezieën, waardoor je altijd meer combinaties hebt. Bij jaloezieën kun je bijvoorbeeld het lichtinval beter bepalen, terwijl je bij een rolgordijn uitsluitend naar donker kunt gaan. Dit komt doordat een dichte stof en een vitragestof met elkaar gecombineerd zijn. Deze zitten achter elkaar en zullen in iedere stand op een andere manier zichtbaar worden. Het zal daarom altijd een goed idee zijn om deze raamdecoratie aan te schaffen, zodat je er zeker van bent dat je alleen nog maar gaat profiteren van wat ze jou kunnen bieden. 

Meerdere standen voor de sfeer 

Een roljaloezie op maat kan in drie verschillende standen geplaatst worden. De eerste stand is degene waarbij de jaloezieën volledig open zijn. Hierdoor zie je beide stoffen en kun je ervoor zorgen dat je altijd licht in huis hebt. Tegelijkertijd kunnen mensen minder makkelijk naar binnen kijken. Je kunt ook voor half open gaan. Een half open roljaloezie zal daarbij juist weer voor minder lichtinval zorgen, maar nog net voldoende om sfeer te krijgen. Als laatste heb je te maken met de dichte stand. Hiermee maak je het volledig donker in huis. 

De afmetingen van jouw ramen bekijken 

Als je een roljaloezie op maat aan wilt schaffen moet je eerst goed gaan bekijken welke afmetingen jouw ramen hebben. Het kan zijn dat je relatief standaard afmetingen hebt bij jouw ramen, maar deze kunnen ook afwijken. Juist voor de afwijkende maten zijn de op maat gemaakte roljaloezieën een goede keuze. Je weet hiermee zeker dat de raamdecoratie op een goede manier gaat passen en er mooi uit komt te zien. Door goed op te meten kun je dus direct de juiste aankoop doen en jouw ramen op een goede manier bekleden. 

Ga voor jouw eigen bestelling 

Uiteindelijk kun je alleen nog maar gaan profiteren van de roljaloezie op maat. De professional zal er namelijk alles aan doen om jouw raamdecoratie geheel naar wens te maken. Doordat je van tevoren al weet wat je gaat betalen, kom je ook niet voor verrassingen te staan. Je hebt altijd voldoende opties en kunt jouw raamdecoratie volledig op jouw wensen aansluiten. Door goed te bespreken wat jij wenst te hebben, zorg je er dus voor dat je de bestelling kunt gaan plaatsen en de raamdecoratie binnen een korte tijd geleverd en gemonteerd kan worden. 

Aanbevolen artikelen