Telefoonnummer

+ 31 6 5853 5853

E-mail

aanvragen@woninginrichtingpeters.nl

Werktijden

Ma-vr: 8 uur - 17 uur

Geen enkele woonkamer is compleet zonder een woonkamerset zodat de bewoners van het huis en eventuele bezoekers zich kunnen ontspannen, kunnen eten en dergelijke. Je kunt doorgaan met lezen om na te gaan welke voordelen er komen kijken bij de aanschaf van een woonkamerset.

Een woonkamerset kopen

Ben je onlangs verhuisd en moet je nieuwe meubelstukken kopen of heb je een renovatie van je interieurstijl op de planning staan? Dan wordt hierbij meestal de aanschaf van nieuwe woonkamermeubelen ook bij toegevoegd. Hierbij kan je kiezen tussen het kopen van meerdere losse meubelstukken, maar je kunt ook bij verschillende meubelzaken langs om een hele set te kopen voor je woonkamer. Door te kiezen voor een hele set voor in de woonkamer kun je van meerdere voordelen profiteren.

Voordeel 1: Geld besparen met een complete woonkamerset

Eén van de voordelen van een hele set voor in de woonkamer is dat je geld bespaart. Koop je losse meubelstukken zoals kasten, stoelen, banken, tafels en dergelijke dan ga je meer geld moeten uitgeven dan als je alle meubelstukken als één geheel aanschaft. Wil je minder geld aan een woonkamerset uitgeven, kies dan voor een complete set. Koop je de meubels voor in je woonkamer als een set, dan ga je gemiddeld € 700 tot maximaal € 13.000 uitgeven afhankelijk van de keuzes die je zelf maakt, waaronder de kwaliteitsklasse, het merk, de soort meubelstukken, het aantal meubels, de kleur, de vorm, het materiaal en dergelijke.

Voordeel 2: Tijd besparen met een set

Naast het besparen van geld kan je door te investeren in een hele set ook veel tijd besparen. Je gaat namelijk meer tijd en energie moeten uitgeven als je elk meubelstuk apart gaat moeten kopen bij verschillende meubelzaken. Koop je een complete woonkamerset, dan weet je zeker dat je niet verder hoeft te zoeken bij andere winkels naar andere meubelstukken voor in de woonkamer.

Voordeel 3: De meubelstukken vormen samen één geheel

Elk van de meubelstukken uit de woonkamerset sluit nauw aan op elkaar. Aangezien elk meubelstuk bij elkaar past zal het geheel er mooier en strakker uitzien waardoor de woonkamer ruimte een andere look en sfeer krijgt. Hierbij kan je meestal uitgaan dat de meubelstukken met elkaar combineren qua kleur, afmeting en materiaal.

Voordeel 4: Ruim assortiment aan soorten en stijlen

Je kunt uit een uitgebreid assortiment aan soorten, stijlen, kleurvormgeving, materialen, afmetingen, afwerking en dergelijke kiezen. Er zijn een ontelbaar aantal verschillende soorten sets voor in de woonkamer waardoor het vrij makkelijk is om een keuze te maken. Je kunt immers kiezen voor een woonkamerset die past bij je situatie, bij je budget, bij je wensen en ook bij je interieurstijl.

Vraag om advies

Als je het moeilijk vindt om een geschikte keuze te maken uit het uitgebreid assortiment aan woonkamersets, dan kan je altijd kiezen voor het inhuren van een ervaren deskundige die je meer kan vertellen over de ideale opties voor je wensen, je situatie en je budget.

Aanbevolen artikelen