Telefoonnummer

+ 31 6 5853 5853

E-mail

aanvragen@woninginrichtingpeters.nl

Werktijden

Ma-vr: 8 uur - 17 uur

Wat is er leuker dan het helemaal inrichtingen van een nieuwe woning? Het voelt haast alsof je de Sims doet, alleen dan in het echt. Toch is het een hele onderneming: het inrichten van een nieuw huis. Ga daarom stapsgewijs te werk. In dit artikel staan een paar tips om te starten met het inrichten van je nieuwe woning. 

Inspiratie opdoen

Dit is misschien wel het leukste gedeelte: doe inspiratie op. Dit kan om te beginnen lekker ouderwets door een aantal woonmagazines te kopen en hierin te bladeren. Vind je iets wat je leuk lijkt? Knip het dan uit en plak al deze blaadjes op een bord. Zo krijg je langzaam een beter idee van wat jij leuk vindt in een interieur. Tegenwoordig is ook Pinterest erg populair om inspiratie op te doen. Hierop kun je online borden maken. 

Een plan maken

Maak een plan van hoe je het gaat aanpakken. Dit kan in een notitie zijn, maar ook in een schriftje. Hoe je het doet maakt niet uit, zo lang je het maar opschrijft. Wanneer je alles met je hoofd probeert te onthouden, wordt het een chaos. Schrijf alles op wat je bedenkt en welke stappen je wil zetten in dit proces. 

Meubels kiezen

Hiervoor kun je online kijken of naar een echte woonwinkel gaan. Of een combinatie daarvan. Welke kleuren wil je? En wat voor vormen? Vergeet ook de vloerkleden en muurdecoratie niet. Wat voor gordijnen wil? Of wil je liever Luxaflex dupligordijnen, jaloezie├źn, rolgordijnen of horren. Horren bij Luxaflex zijn ook verkrijgbaar op maat. 

Kleine toevoegingen

Daarna is het tijd voor de kleine toevoegingen, zoals kaarsen, lampjes, planten en decoratie. Dit is wat een huis echt persoonlijk maakt, dus vergeet hier niet genoeg aandacht aan te besteden.

Aanbevolen artikelen