Telefoonnummer

+ 31 6 5853 5853

E-mail

aanvragen@woninginrichtingpeters.nl

Werktijden

Ma-vr: 8 uur - 17 uur

Wil je een unieke bank in huis halen en ben je daarom aan het kijken naar een steigerbuis bank? Dan is het goed om te bekijken welke factoren belangrijk zijn voor het maken van een keuze. De banken kunnen namelijk in een groot aantal varianten gemaakt worden en je zorgt ervoor dat het bij de rest van jouw interieur past. Daarbij zijn er ook een groot aantal professionals, waaronder Steigerbuisstunter, waar je jouw aankoop bij kunt doen. Maar wat heb je nodig voor jouw nieuwe bank? Onderstaande informatie legt het uit. 

De stevigheid van een steigerbuis bank 

Een steigerbuis bank is een bank waarbij het onderstel volledig gemaakt is uit steigerbuizen. Deze buizen geven jou altijd een industriële uitstraling. Als je een industriële uitstraling wilt hebben in de woning of deze al hebt, kan de bank dus altijd een extra sfeer in huis geven. Daarbij heb je ook altijd veel stevigheid in handen. De buizen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, waardoor de stevigheid komt uit de vervaardiging. Zowel de buizen als de koppelingen worden namelijk uit één stuk gegoten, zodat ze niet kunnen breken en jij altijd alles goed kunt bevestigen. 

De afmetingen van de buizen 

Als je de steigerbuis bank aan wilt schaffen, kun je ook altijd kijken naar de afmetingen van de buizen kijken. Er zijn namelijk een groot aantal diameters die jou hierbij kunnen helpen. Als je een robuuste uitstraling in jouw woning wilt krijgen, is het verstandig om naar de grotere diameters te kijken. Deze buizen zijn iets meer aanwezig en jouw bank gaat altijd opvallen. Daar tegenover staan de buizen met een kleinere diameter. Deze buizen zullen subtieler zijn en daarom ook een geheel andere sfeer in huis geven. Blijf daarom de afmetingen goed in de gaten houden tijdens de zoektocht. 

Een afwerking voor iedere interieurstijl beschikbaar 

Als je de verschillende mogelijkheden van de steigerbuis bank hebt bekeken, hoef je je alleen nog maar zorgen te maken om de afwerking. Het is namelijk belangrijk dat deze ook bij de rest van jouw interieur past. Bij een industriële interieurstijl kun je bijvoorbeeld altijd naar hout kijken om het af te maken. Steigerhout geeft jou weer een heel nieuwe uitstraling en zorgt voor meer sfeer in de woning. Iedere afwerking brengt nieuwe specificaties met zich mee en je kunt genieten van de nieuwe uitstraling bij jouw zithoek. 

De juiste keuze maken 

Je kunt jouw steigerbuis bank altijd helemaal aan jouw wensen aansluiten. De verschillende specificaties brengen weer nieuwe opties met zich mee en je kunt altijd een groot aantal gemakken krijgen als deze specificaties daadwerkelijk bij je gaan passen. Als je nog niet precies weet welke variant het beste bij je gaat passen, kun je ook altijd contact opnemen met een professional. Deze kan jou dan adviezen geven en eventuele vragen beantwoorden, waardoor je weer nieuwe informatie hebt om jouw zoektocht voort te zetten. Binnen een korte tijd kun je jouw eigen bank gemaakt van steigerbuizen in huis hebben staan. 

Aanbevolen artikelen