Telefoonnummer

+ 31 6 5853 5853

E-mail

aanvragen@woninginrichtingpeters.nl

Werktijden

Ma-vr: 8 uur - 17 uur

Veel senioren wonen in landelijke gebieden waar sanitair niet altijd voorhanden is. Dit maakt douchen een beetje moeilijk, vooral tijdens de zomermaanden wanneer de hitte wordt opgevoerd. Er zijn echter manieren om ook zonder sanitair van een verfrissende buitendouche te genieten! Hier is een stap-voor-stap gids over hoe het te doen.

  1. Zoek een vlakke, egale plek in je tuin die veel zon krijgt. Dit wordt de plek waar je je buitendouche opzet.
  2. Als je een tuinslang hebt, sluit die dan aan op een buitenkraan en plaats die zo dat de slang de plek bereikt waar je gaat douchen. Als je geen tuinslang hebt, kun je emmers gebruiken om water van een binnenkraan naar je buitendoucheplek te brengen.
  3. Hang een douchezak op zonne-energie aan een boom of ander stevig voorwerp. Vul de zak met water en laat hem minstens een uur in de zon staan, zodat het water binnenin lekker warm wordt.
  4. Neem een handdoek en zeep mee naar je buitendouche. Nu kunt u genieten van een verfrissende, zomerse douche!
  5. Open de zak van de zonnedouche en giet het warme water over uzelf. Gebruik je handdoek om je af te drogen als je klaar bent.

Conclusie

Buiten buitendouche zonder waterleiding is een geweldige manier om van het zomerweer te genieten en tegelijkertijd geld te besparen op je energierekening. Bovendien is het een geweldige manier om een frisse neus te halen! Met deze gids kunnen senioren gemakkelijk een buitendouche installeren zonder zich zorgen te hoeven maken over het sanitair. Geniet deze zomer dus van het buitenleven – uw douches zullen u er dankbaar voor zijn!

Lees hier ook ons artikel over de beste zitzak voor kids

Aanbevolen artikelen